Hair Wigs

Heb je last van haaruitval? Is je haar dun en/of kwetsbaar? Wat je haar probleem ook is, we kunnen samen opzoek naar een oplossing dat bij je past.

Hoe weet je wat je wilt hebben, wat een wig kost, wat je nodig hebt en waar je op moet letten? Lees alle informatie hieronder en plan vrijblijvend een adviesgesprek in.

Veelgestelde Vragen

Wat kost een wig?
De kosten van een wig zijn afhankelijk van de lengte, het aantal gram en de kleur. In het schema hieronder vind je de prijzen.

 

Hoe lang gaat een wig mee?
Als je er goed mee omgaat, gaat de wig minimaal 1 jaar mee.

 

Hoe lang blijft een wig zitten?
Als je ervoor kiest om het vast te naaien, blijft het 4 weken zitten.
Met clipjes raad ik je aan om dit 2x per week maximaal 8 uur te laten zitten.

 

Waarom draag je een wig?
Dat kan verschillende redenen hebben. Sommige dragen het puur voor de fun en/of afwisseling. Andere hebben helaas geen keus en dragen deze bij haaruitval of bijv ziekte.

 

Wat voor soort wigs zijn het?
Onze wigs zijn van braziliaans haar.

 

Waaruit bestaat de wig?
De wig bestaat uit een frontal aan de voorkant en losse banen aan de achterkant. In de wig zit een elastische band (en evt clipjes).

 

Wat kan je allemaal met de wig?
Je kan de wig wassen, verven, stijlen, fohnen. Ook kan je ermee in de sauna en zwemmen. Let dan wel op dat je erna je haar goed wast met shampoo en conditioner van een professioneel merk.

 

Hoe bevestig je een wig?
Er zijn twee manieren om een wig bij ons te bevestigen.

  • Met clipjes: Ik raad aan om de wig maar 2x per week in te clippen omdat het anders te zwaar wordt om te dragen. Je clipt hem elke dag op ongeveer dezelfde plek in waardoor de haartjes zwak worden en dat kan leiden tot haaruitval. Een wig met clipjes is de ideale oplossing voor als je af en toe een feestje of speciale gelegenheid hebt. Wil je de wig elke dag op? Kies dan voor de vaste techniek.
  • Vast naaien: Als je ervoor kiest om de wig vast te naaien, blijft het 4 weken zitten. Dit is een goede oplossing voor als je je haar wilt laten rusten. Na 4 weken kom je terug om de wig opnieuw te bevestigen. Ik raad niet aan om de wig langer dan 4 weken te laten zitten.

U-part Wig

Een U-part wig is een halve wig waarbij je eigen haar in een U-vorm wordt vrijgelaten. De U- part wig wordt op maat gemaakt. Je kan dus zelf bepalen hoeveel haar je van jezelf vrij laat om de wig te bedekken. Het beste is om langs te komen voor een advies gesprek zodat we kunnen kijken of deze behandeling kan en/of bij je past.

De U-part wig kan je vast laten naaien of bevestigen met clip-jes. Je hebt hiervoor minimaal 200 gram hairweave nodig.

Prijs U-part wig op maat laten maken:
€150,- exclusief de hairweave.

Behandeltijd:
Max 4 uurtjes.

Prijs U-part wig bevestigen (invlechten en vastnaaien):
€75,-

Full Wig

Een full wig is een kunstmatig kapsel, dat op het hoofd gedragen de suggestie geeft een werkelijk kapsel te zijn.

Onze full wig is rekbaar en hebben wij in 1 formaat.

De full wig kan je vast laten naaien of bevestigen met clip-jes. Je hebt hiervoor minimaal 200 gram nodig en een frontal. Een frontal gebruik je aan de voorkant van een pruik om een onzichtbare haarlijn te creëren. Deze hebben wij maar in 1 lengte (16”/45cm).

Wij raden je aan om voor een full wig eerst even langs te komen voor een advies gesprek. Hier bespreken wij je wensen en kunnen wij eventueel tot een besluit komen.

Prijs full wig laten maken:
€150 exclusief de hairweave.

Behandeltijd:
Vanaf eerste betaling binnen 5 werkdagen.

Werking betaling full wig:
50% vooraf  50% achteraf.

Prijs full wig bevestigen (invlechten en vastnaaien):
€75