Informatie verven:

Als het om de laatste technieken en trends gaat ben je bij ons aan het juiste adres! Wij nemen jouw wensen mee in het advies. Wij kijken dan wat bij jou past en beginnen jouw verfbehandeling pas als wij samen tot een besluit zijn gekomen.

Wat je kunt verwachten van een verfbehandeling:

  • Een voorbespreking
  • Persoonlijk advies
  • Een kleur die bij je past
  • Ontspanning
  • Met mooi glanzend haar de deur uit
  • Tips over de naverzorging
  • Eventueel een vervolgafspraak
*let op: niet alle kleuren zijn in 1x te bereiken. Wij maken, samen met jou, graag een stappenplan om te gaan naar de kleur die je uiteindelijk wilt bereiken. Wij geven uiteraard geen garantie op de kleur.
*van tevoren kunnen wij jou helaas niet vertellen welke kleur je haar wordt. Dit is afhankelijk van diverse factoren zoals je afkomst, je basiskleur, wat je in het verleden met je haar hebt gedaan en hoe sterk jouw haar is.

Uitgroei, verf & spoeling.

Wil je je donkere uitgroei weer wat lichter hebben? Of je lichte uitgroei juist wat donkerder? Wil je je grijze haartjes dekken? Of wil je je gehele haar een andere tint of verfrissen? Kies dan voor één van deze behandelingen. Samen kijken we welke kleur of tint je mooi vind en dan kan je verf behandeling beginnen.

Balayage

Balayage is op dit moment helemaal hot en de meest gevraagde behandeling in salons.

De kleur wordt aangebracht aan de oppervlakte van het haar en niet geheel verzadigd in het haar wat normaliter wel wordt gedaan. Dit geeft als resultaat dat het haar wat subtiele vegen van lichtere delen in de lengtes bevat.

Highlights/lowlights

Highlights/Lowlights zijn streepjes in je haar die lichter/donkerder zijn dan je eigen haarkleur. Met een Highlight/Lowlight effect kan je het veiligst lichter of donkerder gaan. Kies je voor highlights lichter dan je eigen haar, dan krijg je een speels en zomers effect.

Veelgestelde vragen

 

Welk verf behandeling heb ik nodig?

Het beste is om een foto van je eigen haar toe te sturen en een voorbeeld foto van wat je graag zou willen. Zo kunnen wij je het beste adviseren.

Hoe licht wordt mijn haar?

Dat verschilt per persoon. Bij de ene persoon wordt het haar super snel licht en bij de ander wat minder snel. Dit heeft met verschillende factoren te maken zoals je afkomst, je natuurlijke haarkleur, de basiskleur waarmee je binnenkomt, wat je in het verleden met je haar hebt gedaan en hoe sterk/dik jouw haar is. Wij kunnen dus helaas niet van tevoren aangeven welke kleur je haar “exact” wordt. Wij kunnen enkel een schatting maken.

Verven jullie met olaplex?

Ja, wij verven met olaplex. Dit raden we ook altijd aan bij een verf behandeling. Een olaplex behandeling kost €30 extra.

Hoe lang duurt een verfbehandeling?

Bij behandelingen zoals (uitgroei) high/lowlights, balayage, ombre etc. kun je rekenen op +- 3 uurtjes. De overige verfbehandelingen duren +- 1,5 uur.

Is een spoeling en/of styling inbegrepen bij de verfbehandeling?

Bij behandelingen zoals (uitgroei) high/lowlights, balayage, ombre etc. wel. Bij de overige verfbehandelingen niet.

Ik wil van donker naar licht. Kan dit in 1x?

Het ligt er natuurlijk aan hoe licht je jouw haar wilt en wat je basiskleur is. In de meeste gevallen moet dit in stapjes. Van donker naar licht vraagt dus om geduld. Om je haar op een veilige manier licht te krijgen is het beter om het in stappen te doen. Op deze manier blijft je haar gezond.

Als mijn verfbehandeling in stapjes moet, betaal ik dan 1x of steeds hetzelfde bedrag per keer?

Je betaalt telkens dezelfde prijs.

Wat als ik niet tevreden ben over de kleur?

Als je binnen 3 dagen aangeeft dat je niet tevreden bent met de kleur maken we kosteloos binnen een week een correctie afspraak. Wij geven geen geld retour!

Direct online een afspraak maken? Dat kan hier!

Openingstijden:

Almere:
Maandag – 09:00 - 13:30
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 18:00
Zondag – Gesloten

Hilversum:
Maandag – Gesloten
Dinsdag: 09:30 – 18:00
Woensdag: 9:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 – 18:00
Vrijdag: 09:30 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 18:00
Zondag – Gesloten